112Gelderland

Acquoy - Politie vindt drugs

De politie heeft dinsdagmiddag een 20-jarige man uit Zaltbommel en een 21-jarige man uit Herwijnen aangehouden op een parkeerplaats bij het Acquoysemeer. Zij worden verdacht van overtreding van de Opiumwet.

Na een melding dat er op bovengenoemde locatie een auto gesloopt zou worden gingen agenten een kijkje nemen. Daar troffen ze de twee mannen aan. De twee hadden een auto op de krik gezet. De auto bleek van een vriendin. Bij een check bij de meldkamer van hun persoonsgegevens werd duidelijk dat de mannen diverse malen voorkwamen voor overtreding van de Opiumwet.

Omdat n van de verdachten nogal naar wiet rook vroegen de agenten of zij drugs bij zich hadden. Dit bleek inderdaad het geval. De n had een wikkeltje met speed bij zich en de ander een zakje drugs met een gebruikershoeveelheid. In de auto werden 6 zakjes met witte poeder aangetroffen evenals een flesje met vermoedelijk GHB en een laserpen. Beide mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten