112Gelderland

Hengelo - Politie handen vol tijdens stapavond in centrum Hengelo

In de nacht van zaterdag 26 september op zondag 27 september hebben zich in het centrum van Hengelo meerdere incidenten voorgedaan. Hierbij zijn in totaal 9 mensen door de politie aangehouden.

Meerdere agenten waren zoals gebruikelijk in het weekend aan het werk voor de veiligheid op straat in het uitgaansgebied van Hengelo. De afgelopen nacht was helaas meermaals het optreden van de politie noodzakelijk. Agenten moesten tussen 4.30 uur tot 7.00 uur zeker drie keer ingrijpen bij opstootjes en vechtpartijen tussen individuen en groepen mensen.In n situatie werden twee agenten op de fiets, de zogenaamde bikers, belaagd, geschopt en van hun fiets geduwd.

Deze incidenten leidde tot negen aanhoudingen varirend van; openbare dronkenschap, het niet voldoen aan het bevel zich te verwijderen, mishandeling, openlijke geweldpleging en diefstal. Tegen alle aangehouden personen werd proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten