112Gelderland

Ede - Man op heterdaad aangehouden voor snelkraak supermarkt

Op donderdagnacht 24 september werd door twee mannen op een scooter een snelkraak gepleegd bij de supermarkt op de Brouwerstraat. En van de daders kon na een korte achtervolging worden aangehouden.

Rond 3.50 uur kreeg de politie de melding dat er op dat moment werd ingebroken door twee mannen met helmen op. Agenten die in de buurt waren zagen enkele minuten later een scooter met de twee mannen rijden op de Molenstraat. Ze hadden tassen bij zich en reden er als een haas vandoor. De mannen op de scooter reageerden niet op stoptekens. Ter hoogte van de Lunterseweg kwamen ze met de scooter ten val. De bestuurder van de scooter kon snel weer opstappen maar de opzittende kon samen met de buit worden gevat. Later bleek dat bij de supermarkt een ruit was verbroken en dat de buit bestond uit meerdere sloffen sigaretten. Een 24-jarige man uit Harskamp werd als verdachte ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten