112Gelderland

Apeldoorn - Twee jongens aangehouden na mishandeling leeftijdsgenoot

Woensdagavond 23 september zijn twee jongens, een 16-jarige uit Twello en een 17-jarige Apeldoorner, aangehouden omdat zij een leeftijdsgenoot ernstig mishandelden op de Asselsestraat in Apeldoorn.

De politie werd rond 19.45 uur gebeld over de mishandeling, die plaatsvond ter hoogte van de Herderweg. Getuigen verklaarden dat de twee verdachten een jongen die op de grond lag meerdere keren hadden geslagen en ook geschopt, terwijl hij al op de grond lag. Het slachtoffer bleek een 17-jarige Apeldoorner te zijn. Hij bleek flinke verwondingen in zijn gezicht te hebben opgelopen en is donderdagochtend naar zijn huisarts gegaan.

Of er een aanleiding was voor de mishandeling wordt nog onderzocht en is nog niet helemaal duidelijk. De 17-jarige fietste over de Asselsestraat richting het centrum toen drie jongens hem vanuit het centrum tegemoet fietsten. Er zou over en weer geroepen zijn, waarna men afstapte en er een ruzie en handgemeen ontstond.

Toen de jongen die alleen was wegrende van de anderen, zouden twee van de drie jongens waar hij ruzie mee had hem achtervolgd en tegen de grond gewerkt hebben. Een passerende automobilist zag het gebeuren, stopte, en greep in door n van de jongens van het slachtoffer af te trekken. Vlak daarna kwam de politie ter plaatse, die was gebeld door een andere getuige, en zijn de twee jongens aangehouden. De twee verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten