112Gelderland

Nijmegen - Twee jongens aangehouden voor diefstal

Dinsdagavond 22 september zijn twee jongens van 15 jaar uit Nijmegen aangehouden voor een diefstal bij een supermarkt in Nijmegen. Tijdens de aanhouding viel uit n van de jaszakken een balletjespistool. Deze is niet gebruikt mij de diefstal.

Dinsdagavond werden twee jongens in de supermarkt aan de Burghardt vd Berghstraat in Nijmegen betrapt nadat zij hadden geprobeerd een blikje frisdrank te stelen uit de supermarkt. Een beveiliger hield n van de jongens aan, omdat de betrokkenheid van de tweede jongen niet direct duidelijk was. Terwijl de jongen werd vastgehouden in afwachting van de politie, viel er een balletjespistool uit zijn jaszak. Deze was niet bij de diefstal gebruikt. De jongen werd overgedragen aan de politie. Later is ook de tweede jongen alsnog aangehouden. Beiden zitten nog vast voor verder onderzoek. Het bolletjespistool is in beslag genomen. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten