112Gelderland

Vaassen - Man zwaargewond na botsing met auto

Maandagochtend 14 september is een 51-jarige fietser uit Vaassen zwaargewond geraakt toen hij bij het oversteken van de weg in botsing kwam met een bestelbus.

Het ongeval vond rond 07.20 uur plaats. De bestuurder van de bestelbus, een 39-jarige man uit Vaassen, reed vanuit de richting Vaassen over de Laan van Fasna (voorrangsweg). Voor het kruispunt met de Eekterweg stak de 51-jarige fietser plotseling de weg over. De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen en kwam in botsing met de fietser. Deze liep ernstig hoofdletsel op door de aanrijding. Een traumahelikopter werd ingezet voor de medische hulpverlening. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, begeleid door de arts van het traumateam. De bestuurder van de bestelbus raakte niet gewond.

De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Van de bestuurder van de bestelbus en enkele getuigen zijn verklaringen opgenomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten