112Gelderland

Arnhem - Politie houdt man aan die hulpverleners bedreigde

De politie hield op donderdag 10 september een man aan die medewerkers van een hulpverleningsorganisatie bedreigde. De man is ingesloten voor onderzoek.

Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie en melding dat de bewoner van een woning aan de Haarlemweg zich bedreigend opstelde richting hulpverleners. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de man rustig. Hij kwam echter wel verward over. Daarom namen de agenten hem mee ter beoordeling van een GGD-arts. Die maakt een eerste inschatting of iemand een gevaar vormt voor zichzelf of anderen, zodat eventueel hulpverlening kan worden opgestart.

Toen agenten de verklaringen van de medewerkers van de hulpverleningsorganisatie hadden opgenomen, bleek dat de bedreigingen van de man ernstiger waren dan eerder werd vermoed en dat mogelijk zelfs even sprake is geweest van een gijzeling. Daarom werd de man aangehouden. Hij is ingesloten voor onderzoek.

,

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten