112Gelderland

Aanhouding in kader Opiumwet

Elburg - Een 23-jarige man uit Elburg werd zaterdagavond 19 januari aangehouden op de Altenaweg voor bezit van harddrugs.

Op de kruising Wolkamerweg met de Industrieweg in t Harde zag een politiemedewerker twee autos staan. Toen de politiemedewerker uit zijn auto stapte om de bestuurders te controleren,reden beide autos weg in verschillende richtingen. Hij volgde n van de autos en liet de bestuurder stoppen op de kruising Zuiderzeestraatweg-Oost met de Altenaweg in Elburg. De man, de 23-jarige verdachte, vertoonde gedrag wat in verband kan worden gebracht met drugsgebruik. Hij had verwijde pupillen, transpireerde en bewoog onophoudelijk. De Elburger kon zijn rijbewijs niet tonen en bij navraag bleek de auto niet verzekerd te zijn. De man had vier envelopjes, een gripzakje met groene pillen en een gripzakje met een witte stof (vermoedelijk XTC, coke en speed) bij zich. Hierop werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij vrijwillig afstand deed van de verdovende middelen. Proces-verbaal wordt opgemaakt en de drugs worden aan een nader onderzoek onderworpen. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten