112Gelderland

Ermelo - Drie verdachten vrijwel op heterdaad betrapt op inbraak

In de nacht van zondag op maandag 7 september heeft de politie drie verdachten aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak in een kledingwinkel aan de Stationsstraat in Ermelo.

De melding over de inbraak kwam vlak voor 05.00 uur binnen bij de politie. De politie was snel ter plaatse, een deur van de zaak bleek vernield. Een andere eenheid van de politie keek in de omgeving uit, en hield vlakbij een auto staande die van een parkeerplaats aan de Rietlaan afreed. Het kenteken bleek eerder te zijn gesignaleerd bij een verdachte situatie, waarna een grondige controle volgde. In de auto werd een kassalade en inbrekerswerktuig ontdekt. Hierop zijn de drie, een 20-jarige vrouw en 50-jarige man uit Voorthuizen, en een 20-jarige man uit Ermelo, aangehouden. Het trio is ingesloten op het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten