112Gelderland

Velddriel - Verdachte aangehouden in onderzoek naar zedenzaak

De politie doet onderzoek naar een mogelijk zedenmisdrijf dat zich vermoedelijk in Velddriel heeft afgespeeld. Op vrijdagochtend 4 september werd daar een vrouw aangetroffen op industrieterrein De Geerden.

De vrouw vroeg omstanders om hulp. De politie werd ingeschakeld, agenten kregen al snel het vermoeden dat er sprake was van een zedenmisdrijf. De eerste zorg is naar de jonge vrouw gegaan. Vrijdag hebben technisch rechercheurs de hele dag onderzoek gedaan op het industrieterrein in Velddriel.

Verder werden er onder meer getuigen gehoord. Het onderzoek leidde tot de aanhouding van een man uit Hedel. Hij werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn huis aangehouden. De politie doet nu verder onderzoek naar deze man, en probeert te achterhalen wat er precies gebeurd is en of er sprake is van een misdrijf.

Hebt u vrijdagochtend 4 september in de ochtend iets opvallends gezien rond het industrieterrein Ook kleine tips kunnen de politie verder helpen. Bel met uw informatie naar 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten