112Gelderland

Arnhem - Vrouw aangehouden na mishandeling arts

In een huisartsenpraktijk in Arnhem heeft de politie maandag een 38-jarige vrouw uit die stad aangehouden wegens mishandeling. De vrouw had haar huisarts bij een conflict geslagen.

De Arnhemse kreeg tijdens een bezoek aan haar huisarts woorden over een eerder conflict en zou daarbij de arts aan haar haren hebben getrokken en hebben geslagen. Daarop werd de politie gewaarschuwd die de vrouw in de praktijk aanhield. De vrouw schold de agenten uit ten overstaan van andere bezoekers. Ook dat zal haar worden aangerekend. De Arnhemse is na verhoor vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten