112Gelderland

Arnhem - Vrouw slachtoffer tasjesroof, politie zoekt getuigen

Op de Apeldoornseweg in Arnhem is donderdagavond een 65-jarige vrouw uit die stad het slachtoffer geworden van een tasjesroof. De vrouw kwam met de schrik vrij, maar de dader is nog spoorloos. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep donderdagavond rond 19.45 uur met een vriendin over de Apeldoornseweg, ter hoogte van de ingang van Park Sonsbeek. Op dat moment kwam er een fietser voorbij die de tas van de vrouw weggriste en er mee vandoor ging. Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man van tussen de 20 en 30 jaar oud in het zwart gekleed. Hij was ongeveer 1.85 a 1.90 m lang en reed op een zwarte fiets richting De Wiltstraat waarna hij uit het zicht verdween. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of wellicht weten wie de dader zou kunnen zijn worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 of via het meldformulier op de website politie.nl. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten