112Gelderland

Almelo/Hengelo - Politie houdt vier inbrekers aan

De politie hield op woensdag 25 augustus in het centrum van Almelo vier mannen van 22, 24, 30 en 32 jaar aan. De Almelors worden verdacht van een inbraak in een woning aan de Louis van Gasterenstraat in Hengelo die middag.

Omstreeks 15.00 uur kreeg de politie een melding dat een aantal mannen probeerde in te breken in een woning aan de Louis van Gasterenstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, waren de mannen verdwenen. Wel was inbraakschade aan de woning te zien en er bleek een geldbedrag te zijn ontvreemd. Getuigen konden signalementen van de mannen geven. Ook was het kenteken van de auto onthouden.

Op basis van de informatie legde de politie een link naar Almelo.Agenten die naar de auto uitkeken, troffen deze aan vlakbij een woning aan de Grotestraat in Almelo. Nabij de woning werden de vier verdachten aangehouden. Ze zijn ingesloten voor onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten