112Gelderland

Wehl - Man aangehouden met taser in auto

Maandagavond 24 augustus heeft de politie een 25-jarige man uit Didam aangehouden wegens illegaal wapenbezit. Ook reed hij mogelijk onder invloed van drugs.

Agenten hielden de man rond 23.00 uur staande op de Broekhuizerstraat in Wehl omdat controle van zijn kenteken aangaf dat het voertuig onverzekerd zou zijn. In een portiervak lag een taser, waarop de man aangehouden is voor illegaal wapenbezit. Verder hing er een sterke wietlucht in de auto, had de bestuurder bloeddoorlopen ogen en reageerde hij opvallend traag. Ook lag er nog een hoeveelheid wiet en een flink aantal lege ampullen in de auto. Deze spullen zijn in beslag genomen en op het politiebureau is bloed van de Didammer afgenomen om vast te stellen of hij onder invloed van drugs achter het stuur zat. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten