112Gelderland

Ermelo - Verdachte overval tankstation aangehouden

Maandag 24 augustus heeft de politie een 21-jarige man uit Ermelo aangehouden op verdenking van het plegen van de overval op een tankstation aan de Hamburgerweg in Ermelo op woensdagavond 4 maart. Een personeelslid werd toen met een mes bedreigd en de dader ging er met een geldbedrag vandoor.

De gewaarschuwde politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in, inclusief sporenonderzoek en buurtonderzoek. Ook zijn camerabeelden van de overval verspreid via www.politie.nl,het opsporingsprogramma Dossier GLD van Omroep Gelderland en de beelden zijn getoond in Opsporing Verzocht op 28 april.

Na de uitzending van Opsporing Verzocht kwamen enkele interessante tips binnen bij de politie. Daarop is door het overvallenteam verder gerechercheerd en uiteindelijk kwam de 21-jarige man als verdachte in beeld. Hij is maandag in Ermelo aangehouden en ingesloten voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten