112Gelderland

Man met verzet aangehouden na aanranding en discriminatie

Nijmegen - De politie heeft zondagochtend 20 januari een 27-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden op verdenking van aanranding en discriminatie. De verdachte probeerde zich te ontrekken aan zijn aanhouding waardoor agenten hem op de hoek van de Smetiusstraat en de Eerste Walstraat in Nijmegen naar de grond hebben gewerkt en konden aanhouden.

De politie kreeg een melding dat een man omstreeks half 6 bij een snackbar nabij het Plein 1944 een 20-jarige Nijmeegse tot twee keer toe zou hebben betast aan haar billen. Bovendien maakte hij kwetsende opmerkingen naar een vriend van de vrouw over zijn geaardheid. Op basis van het signalement en op aanwijzing van getuigen traceerde de politie de man in de Smetiusstraat. De verdachte is zondagmiddag na verhoor in vrijheid gesteld. Hij ontkent de aantijgingen. Het Openbaar Ministerie beslist hoe deze zaak wordt afgedaan.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten