112Gelderland

Vuren - Auto in de sloot; bestuurder door omstanders uit auto gehaald

Maandagmiddag even voor 17.00 uur is een 28-jarige man uit het Brabantse Oosterhout met zijn auto in een sloot terecht gekomen. Het ongeval vond plaats op de A15 ter hoogte van Vuren. De man werd met onbekend letsel naar het UMC in Utrecht overgebracht.

Een getuige had gezien dat de man al enige tijd op de linker rijstrook reed,vmaar ervolgenslangzaam via de rechterrijstrook en de vluchtstrook in de berm terecht kwam en in de sloot belande.

Omstanders die het ongeval hebben zien gebeuren gingen direct te water en hebben de man uit de auto gehaald. Zij startte direct met reanimeren. Dit werd even later overgenomen door ambulancepersoneel. Voor het ongeval werd ook een traumaheli ingezet. Er is nog enige tijd door de brandweer gezocht naar andere inzittenden die mogelijk in de auto zouden hebben gezeten. Dit bleek niet het geval.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten