112Gelderland

Oosterbeek - Arnhemse stel opgepakt voor diefstal

In Oosterbeek heeft de politie zondagavond een stel uit Arnhem opgepakt voor diefstal. Het stel, een 48-jarige vrouw en een 29-jarige man, werd op heterdaad gepakt bij een gestolen snorfiets en wordt ook verdacht van inbraak.

Getuigen hadden zondagavond rond 19.30 uur gezien hoe ze op de Nico Bovenweg een scooter openbraken om er vervolgens mee weg te rijden. Toen agenten even later aankwamen troffen ze een snorfiets aan die volgens de getuigen door het stel was achtergelaten. De snorfiets bleek eerder te zijn gestolen elders in Oosterbeek. Terwijl de agenten bezig waren met onderzoek kwam het stel op de scooter weer terug. Bij het zien van de politie wilden ze er weer vandoor gaan maar konden direct worden aangehouden. Het stel bleek nog meer spullen bij zich te hebben, onder meer een laptop. Die bleek dezelfde avond te zijn verdwenen bij een woninginbraak in Wolfheze. Het stel zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten