112Gelderland

Hengelo, Markelo, Oldenzaal - Rijden onder invloed

Agenten hebben zaterdagavond 8 augustus en zondagochtend 9 augustus drie mannen aangehouden voor rijden onder invloed.

Een 27-jarige man uit Enschede reed zaterdagavond slingerend op zijn snorfiets over de Enschedesestraat. De man bleek onder invloed van alcohol en blies 770 ug/l. Hij bezit ook geen rijbewijs en had nog een vordering openstaan. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Zondagochtend zagen agenten op de Postweg in Markelo een auto rijden met daarin vier personen. Tijdens een controle bleek de bestuurder, een 19-jarige man uit Dronten, onder invloed van alcohol. Hij blies 505 ug/l. Dat is meer dan vijf keer de toegestane hoeveelheid (88 ug/l). Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een dagvaarding.

Een 26-jarige man uit Oldenzaal belandde in de nacht van zaterdag op zondag 9 augustus met zijn auto in de sloot bij een afrit van de A1 ter hoogte van Oldenzaal. Na de aanrijding wilde de man weglopen. Getuigen belden de politie en wezen de verdachte aan. De man was onder invloed van alcohol en blies 720 ug/l. Zijn rijbewijs wordt ingevorderd en hij heeft een rijverbod van negen uur gekregen. Hij is tijdens de aanrijding niet gewond geraakt.

(, en )

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten