112Gelderland

Nunspeet - Politie rol hennepplantage op

De politie heeft op vrijdag 7 augustus rond 19.45 uur een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld. Deze bevond zich in een woning aan de Wiltsangh in Nunspeet. In deze zaak werd een man aangehouden.

De man zou een aggregaat hebben gehuurd, maar het verhuurbedrijf kwam er door een volgsysteem achter, dat deze was verplaatst vanaf de plek waar het apparaat (1500 kilo) eerder was afgeleverd. Toen de verdachte niet wilde vertellen waar de aggregaat was, werd de politie gebeld. Het volgsysteem leidde naar de bewuste woning.

De politie ging de woning binnen en trof daar een in aanbouw zijnde en een draaiende kwekerij aan met in totaal 786 planten. Ook de aggregaat werd aangetroffen en overgedragen aan de rechtmatige eigenaar. De planten en de benodigde apparatuur werden in beslag genomen. De 39-jarige verdachte werd in zijn woning (elders in Nunspeet) aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten