112Gelderland

Voorthuizen - Onfortuinlijke bromfietser verspeelt rijbewijs

Een 28-jarige bromfietser verspeelde donderdagavond in Voorthuizen zijn rijbewijs omdat hij onder invloed van drank en drugs reed. De man raakte bovendien gewond doordat hij tegen een paal botste.

Volgens getuigen was de man die avond rond 23.00 uur vanaf een terras aan de Hoofdstraat vertrokken. Voordat hij weg wilde rijden sprong hij over een hekwerk. Daarbij kwam hij te vallen waardoor hij zijn enkel verstuikte. Om dat het hem door zijn letsel zelf niet lukte vroeg hij een omstander hem te helpen zijn brommer aan te trappen. Doen dat eenmaal was gebeurd reed de man weg en botste vervolgens tegen een paal. Als gevolg daarvan liep de bromfietser hoofdletsel op. Gewaarschuwde agenten vermoedden zowel drank- als drugsgebruik. De man werd naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten behandelen. Daar werd ook bloed afgenomen voor een bloedproef. Hangende dit onderzoek is het rijbewijs van de bromfietser ingevorderd. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten