112Gelderland

Tiel - Aanhoudingen na vondst hennepknipperij

De politie heeft donderdagmiddag 7 augustus zes personen aangehouden na het aantreffen van een hennepknipperij aan de Wulpstraat in Tiel.

Die middag stelde de politie naar aanleiding van een anonieme tip een onderzoek in de woning in. Daar troffen ze hennepplanten en henneptoppen aan. Twee mannen die op dat moment bezig waren met het knippen van de hennep zijn aangehouden. Ook de bewoonster is aangehouden. Zij is inmiddels heengezonden, maar blijft wel verdachte. Later die middag zijn er in Tiel nog drie mannen uit die woonplaats aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de hennepknipperij. De vijf mannen in de leeftijd van 29 t/m 52 jaar zitten nog vast en zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

In de woning werd ruim 22 kilo aan henneptoppen, -planten en afval aangetroffen. Alles is in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten