112Gelderland

Hengelo - Overval op kapperszaak

Dinsdagmiddag 4 augustus werd een overval gepleegd op een kapperszaak aan de Drienerstraat in Hengelo. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 15.05 uur kwam een man met een gedeeltelijk bedekt gezicht de zaak binnen. Onder bedreiging van een pistool eiste hij geld. De medewerksters schrok dusdanig, dat zij de kantine invluchtte, waar nog een andere medewerkster aanwezig was. Toen zij na een paar minuten de zaak weer binnen gingen, was de dader zonder buit vertrokken.

Een getuige zag de vermoedelijke dader op een fiets stappen op de hoek bij de onderdoorgang Paul Krugerstraat en vervolgens links van de weg de Oude Molenweg opfietsen.

Van de dader is het volgende signalement bekend: Man van ongeveer 22-25 jaar oud; Blanke huidskleur; Ongeveer 1.80m. lang; Droeg een grijze trui met capuchon en een spijkerbroek; De dader had zijn gezicht gedeeltelijk bedekt met iets van een zwarte stof.

Mensen die voor of na het tijdstip van de overval iets opvallends of verdachts hebben gezien dat met deze overval te maken kan hebben, worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten