112Gelderland

Didam - Bewoner betrapt inbreker, politie pakt twee verdachten

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 augustus twee mannen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een poging tot woninginbraak. De politie kwam in actie nadat een bewoner van een huis aan de Eik in Didam had gebeld.

De bewoner werd namelijk wakker van gerommel en ging poolshoogte nemen. Hij kwam oog in oog te staan met een inbreker die via een raam probeerde binnen te komen. De man belde de poitie en kon een signalement van de inbreker geven.

Meerdere politieautos werden meteen naar Didam gestuurd om op zoek te gaan daar de dader. Agenten herkenden een man in een auto dankzij het signalement dat het slachtoffer had gegeven. De auto is stilgezet bij het station in Didam. De twee mannen in de auto zijn aangehouden, ze zijn 21 en 23 jaar en komen beiden uit Didam. De politie onderzoekt wat hun precieze rol is.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten