112Gelderland

Beschonken bestuurder aangehouden

Nijmegen - De politie heeft in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 januari in Nijmegen een 28-jarige automobilist uit die plaats aangehouden. Hij was onder invloed van alcohol tegen een geparkeerde auto aangereden en er vervolgens vandoor gegaan.

Agenten zagen de auto rond 02.00 uur rijden. Aangezien het achterlicht kapot was en de auto schade had, wilden de agenten het voertuig controleren. Bij het zien van de politie ging de bestuurder er echter vandoor en reed de Malvert 30e Straat in. Daar botste hij tegen een geparkeerde auto en ging er te voet vandoor. Na een korte zoektocht hebben de agenten de bestuurder in de omgeving aangetroffen en aangehouden. In het politiebureau werd een promillage van 1,36 gemeten. Dit is bijna drie keer de toegestane norm. Het rijbewijs van de Nijmegenaar is ingevorderd. Justitie beslist over de teruggave van document. Ook bleek de 28-jarige twee wikkels cocane bij zich te hebben. De drugs zijn in beslag genomen.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten