112Gelderland

Arnhem - Arnhemmer (16) zonder rijbewijs en onder invloed achter het stuur

Hij zat zonder rijbewijs achter het stuur in de auto van zijn vader, onder invloed van alcohol. Om die reden gaf een 16-jarige Arnhemmer donderdagnacht bij een politiecontrole een valse naam op.

Agenten zagen de jongen in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.30 uur rijden door de Willemstunnel in Arnhem met nog twee inzittenden. Omdat de auto op naam stond van een persoon die duidelijk ouder was dan de bestuurder en de inzittenden steeds angstig achterom keken besloten de agenten de auto te controleren. De bestuurder probeerde nog te ontkomen maar stopte uiteindelijk toch. Rijbewijs had hij niet bij zich, vertelde hij. En over zijn adres twijfelde hij naar het oordeel van de agenten teveel, zodat de aap toch uit de mouw kwam. De jongen wilde een vriendin (15) die al te laat thuis was naar huis brengen. De auto had hij zonder medeweten van zijn vader meegenomen. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten