112Gelderland

Tolkamer - Beschonken automobilist gewond bij botsing

Een 44-jarige automobilist uit Tolkamer is donderdagnacht gewond geraakt bij een botsing op de Spijkerweg in zijn woonplaats. De politie verdenkt de man ervan zelf gereden te hebben.

Agenten werden in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.30 uur geroepen bij een ongeval op de Spijkerweg op de grens met Duitsland. Daar bleek een auto tegen een lantaarnpaal te zijn gebotst. De Tolkamenaar, duidelijk onder invloed van alcohol, stond erbij met verwondingen in het gezicht. De man beweerde echter zelf niet gereden te hebben, maar een vriendin die inmiddels was weggelopen. Bloedsporen op de bestuurdersplek maakten het verhaal van de man niet aannemelijk, temeer omdat hij verklaard had dat de vrouw niet gewond zou zijn. De Tolkamenaar is voor zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ook bloed afgenomen voor een bloedproef.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten