112Gelderland

Tiel - Overvallers op heterdaad aangehouden dankzij alerte getuige

De politie heeft vanmorgen omstreeks 07.00 uur twee mannen uit Tiel van 21 en 24 aangehouden. Het tweetal was bij een zij-ingang van de supermarkt gezien door een getuige die meteen de politie waarschuwde. Er zou ook sprake zijn van een vuurwapen.

De agenten gingen met meerdere eenheden naar de opgegeven locatie. Buiten troffen de agenten een medewerkster aan. Zij vertelde dat er binnen twee verdachten aanwezig waren en nog een collega. Deze collega wist even later ook aan de aandacht van de overvallers te ontkomen en naar buiten te vluchten. Agenten hadden inmiddels het pand omsingeld en via een raam oogcontact gemaakt met de twee overvallers. Even later kwamen de twee richting de zij-ingang en konden worden aangehouden. De politie heeft de omgeving afgezet en is nog bezig met het onderzoek. De supermarkt is tijdelijk niet toegankelijk voor het publiek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten