112Gelderland

Heteren - Sierraaddievegges vangen bot

Twee onbekende vrouwen die vrijdagochtend in Heteren een vrouw wilden bestelen van haar halsketting hebben bot gevangen. Het slachtoffer, een 72-jarige vrouw, verweerde zich waarna haar belagers er zonder buit vandoor gingen.

Het slachtoffer werd vrijdag rond 09.45 uur op de Polderstraat in haar woonplaats aangesproken door twee jonge vrouwen die haar naar de weg vroegen. Nadat ze antwoord had gegeven meenden de vrouwen de Heterense intens te moeten omhelzen als blijk van dank. De Heterense merkte echter dat ze probeerde haar halsketting te pakken en sloeg van zich af. Daarop sloegen de vrouwen op de vlucht. Volgens getuigen waren de twee in een donkerkleurige Audi A6 met buitenlands kenteken gestapt en weggereden richting A50. De politie heeft nog vergeefs naar de daders gezocht. Het 72-jarige slachtoffer was met de schrik vrij gekomen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten