112Gelderland

Tiel - Twee jongens aangehouden op verdenking van inbraak

De politie heeft woensdagnacht rond 03.30 uur twee 17-jarige jongens uit Tiel aangehouden. De jongens worden verdacht van inbraak in een woning aan het Molenstraatje.

Na een melding dat er zich enkele jongens verdacht ophielden bij een woning aan het Molenstraatje zag een eenheid van de politie twee jongens uit de voortuin van de woning lopen. Toen de jongens de politieagenten zagen, sloegen ze op de vlucht. De agenten zetten de achtervolging in. Beide jongens renden in een andere richting weg. Een agent stapte uit de politieauto en ging te voet verder. Hij wist n van de verdachten staande te houden bij Voor de Kijkuit. Even later kon de andere jongen aangehouden worden op het Burg. Hasselmanplein.

Bij inspectie van de woning aan het Molenstraatje bleek de ruit in de voordeur ingegooid te zijn en lagen er allerlei spullen in de voortuin. Vermoedelijk waren deze afkomstig uit de woning. Op de vluchtroute vond de politie nog meer spullen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten