112Gelderland

Ede - Politie zoekt getuigen na inbraak in autos

In de nacht van donderdag op vrijdag 17 juli is er ingebroken in meerdere autos die geparkeerd stonden op Badweg in Ede. De politie roept de eigenaren op om aangifte te doen en zoekt getuigen.

Agenten troffen rond 07.30 uur na een melding van een auto inbraak op het Polar Bearsplein bij de Badweg in Ede zes autos aan waarin was ingebroken. Het is nog niet duidelijk wat er is buit gemaakt. De autos raakten door de inbraak beschadigd.

Aangifte doen

Aan de hand van de kentekens hebben de agenten geprobeerd de eigenaren te achterhalen. Dit is nog niet in alle gevallen gelukt. De politie roept de eigenaren op zich te melden en aangifte te doen.Het doen van aangifte is belangrijk voor het verloop van het onderzoek. Mocht er een verdachte in beeld komen dan zijn de aangiftes nodig om de dader te kunnen vervolgen.

Getuigen gezocht

De politie is ook op zoek naar getuigen. Mensen die tips hebben, worden verzocht om contact op te nemen met de politie in Ede op telefoonnummer 0900 8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten