112Gelderland

Getuigen gezocht van mishandeling

Apeldoorn - Op vrijdagochtend 11 januari is op de Europaweg in Apeldoorn een 13-jarige fietsster uit die stad door een man op de fiets, in het gezicht geslagen. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Het meisje stond rond 08.00 uur samen met twee andere fietssters te wachten bij een oversteekplaats aan de Europaweg. De man stak de Europaweg vanuit tegengestelde richting over en sloeg het meisje, in het voorbijgaan, in het gezicht. Na het incident is de man doorgefietst in de richting van de Christiaan Geurtsweg.

De man is rond de 30 jaar oud, heeft een stevig postuur, blond haar en draagt een bril. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt mogelijke getuigen van het incident om contact op te nemen met de politie. Ook de betreffende man wordt met klem verzocht zich bij de politie te melden.

()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten