112Gelderland

Dreumel/Gendt - Aangetroffen lichaam in Waal toch van vermiste man uit Gendt

Het vanmiddag aangetroffen lichaam in de Waal bij Dreumel blijkt toch van de eerder vermiste man uit Gendt. Dat is vanavond uit politieonderzoek gebleken.

Een passant waarschuwde vrijdagmiddag de politie nadat het lichaam in het water was gezien. Het lichaam werd door de hulpdiensten geborgen en overgebracht naar een onderzoeksruimte van de forensische opsporing. Daar kon in de loop van de avond de identiteit van het lichaam worden vastgesteld. Het bleek te gaan om de 50-jarige man uit Gendt die afgelopen woensdag werd vermist nadat hij zijn zoon uit de rivier had gered. De zoon kwam in moeilijkheden toen hij uit het water van de Waal wilde komen. Zijn vader schoot te hulp en wist de zoon aan de kant te krijgen. Hij zelf werd echter door de stroming meegezogen en verdween onder water. Het lichaam van de man is vanavond nog vrij gegeven aan de nabestaanden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten