112Gelderland

Valburg - Zaltbommelaar vast op verdenking diefstal

De politie heeft donderdagnacht op de A50 bij Valburg een 43-jarige man uit Zaltbommel aangehouden op verdenking van onder meer diefstal. De man viel door de mand bij een routinecontrole.

Omstreeks 00.20 uur trok de Zaltbommelaar de aandacht van de agenten doordat hij met hoge snelheid en zonder verlichting wegreed vanaf een parkeerplaats bij een benzinestation. Daarop reden de agenten hem achterna en zetten hem even verderop aan de kant. Nader onderzoek leerde dat de kentekenplaten die op de auto zaten vals waren en niet bij het merk en kleur thuis hoorden. Ook de kentekenplaten van de aanhanger, die achter zijn auto was gekoppeld klopten niet. Bovendien bleek het rijbewijs van de Zaltbommelse bestuurder ongeldig te zijn verklaard. In de laadruimte van de auto troffen agenten een aantal zogenoemde dollys aan, een soort onderleggers die gebruikt worden bij het transport van kratten in de detailhandel. Onderzocht wordt of deze mogelijk gestolen zijn. De Zaltbommelaar zit voorlopig vast voor onderzoek.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten