112Gelderland

Beschonken Wageningse (70) aangehouden na botsing

Wageningen - Na een botsing tussen twee autos op de Niemeijerstraat in Wageningen in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 januari heeft de politie een van de bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed. Het ging daarbij om een 70-jarige vrouw uit die stad. Bij de aanrijding was verder niemand gewond geraakt.

Omstreeks n uur die nacht botsten op de kruising van de Niemeijerstraat met de Dijkstraat twee autos op elkaar. Een taxi, bestuurd door een 35-jarige Edenaar, reed vanaf de Dijkstraat de kruising met de Niemeijerstraat op. De Wageningse was vanaf de Niemeijerstraat aan komen rijden, gezien voor de taxi van rechts. Volgens de taxichauffeur zou de Wageningse geen licht aan hebben gehad. Aangezien de vrouw naar drank rook werd ze meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een alcoholpromillage gemeten van twee keer de limiet. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten