112Gelderland

Winkel overvallen

Heukelum - Woensdagochtend omstreeks 07.00 uur is de CO-OP aan de Prins Bernhardstraat in Heukelum overvallen door twee mannen. Een 44-jarige medewerker raakte daarbij lichtgewond. De politie is op zoek naar de daders.

De medewerker was aan de achterzijde bezig met voorbereidende werkzaamheden om de winkel te openen en had net de achterdeur geopend toen hij werd overvallen door twee mannen met bivakmutsen op. En van hen had een slagwapen bij zich. Er ontstond een worsteling tussen de medewerker en n van de overvallers. Hierbij liep de medewerker een lichte verwonding op aan zijn gezicht. De twee gingen er vervolgens zonder buit vandoor.

De twee renden weg in de richting van de Koningin Wilhelminalaan en kwamen even later weer terug op de Prins Bernhardstraat. Waar zij vervolgens naar toe liepen is niet bekend.

Was u getuige van deze overval Of hebt u rond 07.00 uur iets bijzonders opgemerkt Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten