112Gelderland

Doesburg - Onderzoek naar tas met mogelijke explosieven

De politie is dinsdagmiddag 16 juni een onderzoek gestart naar een tas met daarin mogelijk explosieven op de Monseigneur Bekkerslaan ter hoogte van de Goudenregenstraat. De Explosieven Opruimingdienst Defensie (EOD) komt ter plaatse.

Agenten hebben dinsdagmiddag een 40-jarige man uit Arnhem aangehouden na een conflict op de Magnolialaan. Zodra de man op zijn fiets was klemgereden door agenten gooide hij een tas weg. Na zijn aanhouding werd bekend dat er mogelijk explosieven in de tas zouden zitten. De straten in de nabije omgeving zijn afgezet en er is een onderzoek gestart. Het team explosieven verkenning van de politie heeft op basis van hun bevindingen besloten om de EOD ter plaatse te laten komen. Agenten hebben bewoners van woningen aan de Goudenregenstraat geadviseerd om binnen te blijven, deuren en ramen te sluiten en uit de buurt te blijven van ramen. Het is nog niet bekend wat de aanleiding is voor dit incident.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten