112Gelderland

Tiel - Politie pakt top van overlastgevende jeugdgroep op

De politie heeft op maandag 15 juni vier jongens aangehouden die deel uitmaken van een overlastgevende jeugdgroep in Tiel. De jongens zijn tussen de 16 en 20 jaar en worden verdacht van het plegen van vernielingen en diefstal. De jeugdgroep houdt zich vooral op in het centrum van Tiel.

Samen met de gemeente, het jongerenwerk en het Openbaar Ministerie pakt de politie de overlast van deze jeugdgroep aan. Met een gezamenlijke aanpak wordt de harde kern streng aangepakt, en krijgen de jongens daaromheen de kans om hun gedrag te verbeteren. Hiervoor zijn persoonlijke gesprekken met de jongeren gevoerd door politie en jongerenwerkers. Daarbij kregen de jongeren ook een brief van de burgemeester overhandigd met dezelfde boodschap.

De politie heeft een lijst gemaakt van de top van de overlastgevers. Vandaag zijn de eerste vier aangehouden. De overige jongeren zijn nu gewaarschuwd, als zij doorgaan met het veroorzaken van overlast komen ze op de vijfde plek en zullen binnenkort ook bezoek van de politie krijgen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten