112Gelderland

Kootwijk - Man aangehouden met handboog en messen

Zaterdagavond 13 juni kreeg de politie een melding binnen dat een boswachter op de Heetweg in Kootwijk een man staande had gehouden met een handboog en diverse messen in zijn auto.

Een getuige had rond 19.45 uur een auto met twee mannen op de Heetweg gezien, die een paar keer heen en weer reed. Op een gegeven moment was n man uitgestapt en liep hij langs de bosrand met een handboog, terwijl even verderop een ree in het bos stond.

De getuige toeterde om het ree te waarschuwen en de man liep met zijn handboog het bos in. De boswachter werd gewaarschuwd en hield de auto waar de andere man in zat staande. In de auto lag nog een handboog. De politie kwam erbij en doorzocht de auto. De man bleek naast de handboog en enkele pijlen ook diverse fileermessen in zijn auto te hebben liggen. De man,een 34-jarige man uit Voorthuizen,is aangehouden wegens overtreding van de wapenwet en op verdenking van overtreding van de flora en faunawet. De wapens zijn in beslag genomen en de politie maakt proces-verbaal tegen hem op. Het onderzoek naar de andere man loopt nog.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten