112Gelderland

Doetinchem - Politie zoekt contact met fietser betrokken bij ongeval

Donderdagmiddag 11 juni liep een 71-jarige vrouw uit Doetinchem een elleboogbreuk op bij een ongeval op de Uijlenbroeklaan in Doetinchem. De fietser die haar val veroorzaakte fietste door.

De vrouw fietste rond 16.15 uur op deze locatie over het fietspad samen met een vriendin. Uit tegenovergestelde richting naderden ook twee fietsers, een man en een vrouw. Beide duos gingen achter elkaar fietsen in plaats van naast elkaar, zodat men elkaar kon passeren. Van achter de man en de vrouw naderde een andere fietser, die met een flinke vaart tussen de twee duos doorfietste. Hierbij raakte hij de 71-jarige vrouw. De vrouw verloor hierdoor haar evenwicht, begon te slingeren, en kwam ten val.

De fietser die haar raakte is doorgefietst. De politie zoekt contact met deze fietser, of met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren en nog niet met de politie gesproken hebben. De politie is te bereiken via 0900-8844.

De fietser waar de politie contact mee zoekt is naar schatting rond de 60 jaar oud, met een slank postuur en kort, (donker)blond haar. Vermoedelijk droeg hij een lichte broek en een blauwe blouse of jack.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten