112Gelderland

Sinderen - Fietsster zwaargewond na aanrijding met bestelbus

Een 74-jarige vrouw uit Sinderen is donderdagavond zwaargewond geraakt toen ze werd aangereden door de bestuurder van een bestelbus.

Het ongeval vond rond 19.15 uur plaats, op de Kapelweg in Sinderen. De vrouw fietste over de Kapelweg, en de bestuurder van de bestelbus reed op dezelfde weg, in dezelfde richting. Door nog onbekende oorzaak heeft de bestuurder van de bestelbus de fietsende vrouw niet gezien en botste hij tegen haar aan. De vrouw kwam hard ten val en is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd met diverse ernstige verwondingen, waaronder hoofdletsel.

De bestelbus werd bestuurd door een 50-jarige man uit Sinderen. Hij raakte niet gewond. De politie heeft een verklaring van hem opgenomen en de Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten