112Gelderland

West Maas en Waal - Gevulde jerrycans

Vrijdagochtend vroeg zijn door de politie twee verdachten aangehouden voor diefstal danwel heling van diesel. Het duo is 31 en 33 jaar oud en afkomstig uit Tiel en Ommel.

Bij de Veerweg in Wamel zijn vrijdagochtend om 05.30 uur twee verdachten aangehouden. De eerste verdachte automobilist reed op de Waalbandijk als automobilist onder invloed van alcohol . Echter bij nader onderzoek werden er meerdere jerrycans met diesel in de auto aangetroffen. Hierop is ook de 31-jarige passagier aangehouden voor verder verhoor.

In de auto zijn naast de gevulde jerrycans ook slangen en gereedschap aangetroffen. Dit wordt gebruikt voor het overhevelen van brandstof. Daarnaast is bij het lokale politieteam bekend dat er vaker brandstof wordt gestolen de laatste tijd. De verdachten, auto en jerrycans zijn meegenomen naar het politiebureau. De goederen zijn in beslag genomen.

Voor het verdere onderzoek door de recherche is het van belang dat benadeelden van dit soort delicten, (internet)aangifte doen. Hierdoor kunnen verdachten gericht verhoord worden en kan het Openbaar Ministerie deze zaken ten laste leggen. Bent u benadeelde Via

www.politie.nl kunt u aangifte doen vanaf elk willekeurige plek.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten