112Gelderland

Nunspeet - Jongen beroofd door drietal

Een 15-jarige inwoner van Ermelo werd op vrijdagavond 29 mei rond 19.45 uur onder bedreiging van een mes beroofd van zijn persoonlijke spullen door een onbekend trio op de Plesmanlaan. De drie met zwarte bivakmutsen vermomde jonge mannen benaderden hem van achteren en gingen er na de beroving rennend vandoor in de richting van het Vennenpad.

Twee van de berovers waren volledig in het zwart gekleed, de derde droeg een rood/zwart geblokt vest of overhemd. Deze derde verdachte zou begin 20 en lichtgetint zijn en een ringbaardje hebben.

Het slachtoffer werd na de beroving opgevangen door een onbekende man met een herdershond. Deze is samen met het slachtoffer in de auto (een zwarte Audi station) gestapt en is gaan zoeken in de omgeving. De politie wil graag met deze man in contact komen. Ook andere getuigen of mensen die de verdachten mogelijk hebben gezien in of in de omgeving van Nunspeet worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten