112Gelderland

Nijmegen - Getuige zorgt voor aanhouding motordief

De politie heeft woensdagavond een 17-jarige Nijmegenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van een motorfiets. Een getuige had gezien dat de motor door twee onbekende mannen in de struiken werd gezet op de Heselaan in Nijmegen. De melder had een goed signalement van n van de verdachten doorgegeven.

Agenten reden naar de opgegeven locatie en troffen daar inderdaad een motorfiets aan. Even later kwam er een busje langzaam aanrijden met enkele mannen erin. Ze reden eerst stapvoets maar nadat zij de agenten bij de motor zagen staan reden zij weg. De agenten gingen er achteraan en lieten het busje stoppen. Er zaten vier mannen in het busje waaronder de verdachte die met de motorfiets was gezien. Inmiddels was bekend geworden dat de motorfiets even daarvoor was weggenomen. De verdachte werd aangehouden en van de andere drie mannen werden de gegevens genoteerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten