112Gelderland

Notoire overtreder weer gepakt

Geldermalsen - De politie heeft dinsdagavond in het kader van het Donkere Dagen Offensief in en om Geldermalsen in- en uitkomend verkeer gecontroleerd. Naast het controleren van autos, zijn er ook preventiefolders aan bewoners uitgereikt en werd ook gekeken naar andere overtreders. En man werd aangehouden in verband met het veroorzaken van diverse aanrijdingen en het rijden zonder rijbewijs en het niet verzekert zijn.

Tijdens de controle werden 80 blaastesten afgenomen. Niemand had teveel gedronken. Wl werden twee fietsers bekeurd voor het niet voeren van verlichting, n scooterrijder voor het rijden zonder helm en twee bekeuringen werden uitgeschreven aan automobilisten die niet handsfree belden.

Tijdens n van de controles zagen de agenten een auto met daarin een 39-jarige bestuurder uit Geldermalsen, waarvan de agenten wisten dat hij al enkele malen was betrapt op het rijden zonder rijbewijs en verzekering. Deze ging er bij het zien van de controle vandoor. Na een boom te hebben geraakt en twee geparkeerde autos kon de man worden aangehouden. De politie maakte tegen de man proces-verbaal op voor diverse overtredingen.

en

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten