112Gelderland

Driel - Schade door mislukte snelkraak

Bij een mislukte snelkraak in de nacht van donderdag op vrijdag in supermarkt aan het Polenplein in Driel is aanzienlijke schade ontstaan. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Rond 03.15 uur werden omwonenden wakker van het kabaal wat de daders veroorzaakten. Zo werden de ruiten van de toegangsdeur ingeslagen waarna men kennelijk probeerde de pinautomaat in de zaak naar buiten te krijgen. Dat mislukte waarop de daders er met een auto vandoor gingen zonder buit. Agenten hebben nog vergeefs naar de vluchtauto uitgekeken. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

In 2009 sloegen vijf Britten toe door de geldautomaat in hetzelfde filiaal op te blazen. Toen wisten de daders er wel met geldcassetes vandoor te gaan. Hun auto verongelukte echter op de vlucht voor de politie op de A12 bij Maarsbergen. Drie van hen overleden terplekke, twee anderen raakten zwaar gewond.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten