112Gelderland

Tiel - Verdacht van bedreiging

De politie heeft zondagavond laat een 45-jarige man uit Tiel aangehouden. Hij had een 26-plaatsgenoot met een mes bedreigd me teen mes. Aanleiding zou zijn geweest dat eerder die dag het zoontje van de 26-jarige bijna zou zijn aangereden met een auto door de 45-jarige man. Hierop ging de 26-jarige verhaal halen bij de 45-jarige Tielenaar.

Na de bedreiging werd de politie gebeld die vervolgens naar de locatie in het centrum van Tiel reed. De agenten troffen de man thuis aan. Hij kwam in eerste instantie met een metalen ketting naar de deur toe. Op verzoek van de agenten liet hij deze vallen maar liep vervolgens naar boven en kwam daar op een plat dak uit. Op het dak werd een mes aangetroffen. Ook de verdachte werd daar aangetroffen. Hij werkte uiteindelijk mee en kon rustig worden aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten