112Gelderland

Lunteren - Man beschoten bij inbraak in cq overval op woning (aanvulling)

Vrijdagavond 15 mei is een 32-jarige bewoner van een woning aan de Meulunterseweg gewond geraakt toen hij meerdere personen in zijn woning aantrof. En van de indringers schoot op hem en hij is met verwondingen aan een been overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel.

Rond 22.35 uur hoorde de man stemmen elders in zijn woning. Toen hij ging kijken zag hij meerdere personen. Op het moment dat de personen hem zagen schoot n van hen met een vuurwapen. Ze gingen er vervolgens vandoor. De politie werd gealarmeerd en is een onderzoek gestart. Inmiddels heeft de politie enkele getuigen gesproken, maar is nog altijd op zoek naar meer informatie.

Personen die vrijdagavond iets in de omgeving van de Meulunterseweg hebben gezien dat met de zaak te maken kan hebben, worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Ede via telefoonnummer 0900-8844. 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten