112Gelderland

Heerde / Wapenveld - Vier verdachten van inbraak aangehouden

Op de Molenweg in Wapenveld heeft de politie in de vroege ochtend van zondag 10 mei vier verdachten van inbraak aangehouden.

Even daarvoor was een inbraakalarm afgegaan bij een winkel aan de Zwolseweg in Heerde. Hier bleek ook daadwerkelijk ingebroken te zijn, maar de daders waren er inmiddels vandoor gegaan. Wel werd er door een getuige een signalement van de auto en enkele personen doorgegeven, waardoor de politie aanrijdend richting de winkel een auto zag die aan deze beschrijving voldeed. Bij controle van het voertuig en de inzittenden bleken ook de persoonsbeschrijvingen te matchen. Hierop werden allevier de verdachten aangehouden. Het gaat om drie mannen van 19, 20 en 31 jaar uit respectievelijk Rijswijk en Den Haag (2x) en n vrouw van 18 uit Zwolle. Ze zijn ingesloten voor nader onderzoek. Wat zij precies hadden ontvreemd is nog niet duidelijk.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten