112Gelderland

Arnhem - 3 vrouwen aangehouden wegens zware mishandeling

De politie heeft op vrijdagavond in Arnhem drie vrouwen aangehouden; twee Arnhemse van 24 en 27 jaar en een 23-jarige vrouw uit Duiven. Zij worden ervan verdacht die avond een 27-jarige Arnhemse zwaar te hebben mishandeld. Het slachtoffer raakte hierbij gewond.

Omstreeks 22.00 uur kreeg de politie een melding dat er op de Utrechtseweg in Arnhem een vrouw gewond was aangetroffen. Toen agenten daar aankwamen, troffen zij de Arnhemse aan. Zij had diverse verwondingen aan haar hand en gezicht.

De vrouw vertelde dat zij met een bekende van haar had afgesproken om te gaan stappen en hadden afgesproken op de Utrechtseweg. Daar trof zij haar bekende en een andere vrouw. Deze twee vrouwen zouden haar hebben bedreigd met een mes en hebben gedwongen mee te lopen naar het park. Ook zou een steekbeweging zijn gemaakt, die het slachtoffer volgens eigen zeggen kon afweren. Daardoor raakte zij gewond aan haar hand. In het park sloot een derde vrouw aan. De 27-jarige zou daar vervolgens zijn mishandeld. De drie vrouwen zijn daarna weggelopen.

Gewaarschuwde agenten hebben na onderzoek het drietal in een flat in Arnhem aangetroffen en aangehouden. Ze zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau. Wat de aanleiding is voor de mishandeling, is nog niet duidelijk.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten